ایمپلنت چیست و چگونه استفاده می شود؟

هنگامی که کمبود دندان ناشی از دلایل مختلف با پل قابل درمان نیست ، درمان ایمپلنت اعمال می شود. ایمپلنت تیتانیوم در استخوان فک درست زیر لثه قرار می گیرد و یک ریشه دندان جدید در ناحیه از دست رفته ایجاد می کند. با قرار دادن دندان روی این ریشه ، کمبود آن ناحیه برطرف می شود. این دندان جدید کاملاً با استخوان فک ادغام شده و به عنوان دندان اصلی عمل می کند.

 

ایمپلنت دندان یک عمل جراحی است که با کمک بی حسی موضعی انجام می شود. این روش با توجه به وضعیت پزشکی بیمار با بیهوشی عمومی نیز قابل استفاده است. بعد از بی حسی، استخوان فک در ناحیه ای که دندان از دست رفته تراشیده می شود و ایمپلنت دندان (ریشه دندان مصنوعی) در آنجا قرار می گیرد.

 

یک دندان موقتی به ریشه ای که پس از استفاده از دندان ایمپلنت تشکیل شده متصل می شود. این دندان موقتی بسته به شرایط بیمار به مدت 3-6 ماه مورد استفاده قرار می گیرد. پس از اتمام ترمیم بافت لثه و استخوان فک ، دندان موقت برداشته شده و دندان دائمی در جای خود قرار می گیرد. امروزه دندان های دائمی که روی ایمپلنت ها قرار می گیرند با موادی مانند پرسلن ، لمینت و زیرکونیوم پوشانده می شوند. پوشش زیرکونیوم نوعی پوشش است که از نظر رنگ ، انتقال نور و دوام بیشترین ظاهر طبیعی را ایجاد می کند.

 

نتایج موفقیت آمیز ایمپلنت دندان با سلامت لثه ، بافت های دهان و استخوان فک متناسب است. به همین دلیل ، معاینات دقیق قبل از اعمال ایمپلنت و تعیین سطح بهداشت دهان و دندان انجام می شود و بیمار در صورت لزوم با درمان های جانبی پشتیبانی می شود.

 

چه کسانی باید پیوند بزنند؟

مشکل دندان از دست رفته می تواند عواقب مختلفی را برای هر فرد به دنبال داشته باشد. هر دندان در دهان وظایف منحصر به فرد و مناطق تأثیرگذاری خود را دارد. بنابراین ، بسته به اینکه کدام دندان از دست رفته باشد ، بیمار اختلالات خوردن و مشکلات گفتاری را تجربه می کند. چنین مشکلاتی با کاشت دندان برطرف می شود و بیمار کیفیت زندگی قدیمی خود را بدست می آورد.

 

به بیمارانی که به دلایل مختلف تمام یا بخشی از دندانهای خود را از دست داده اند ، کمبود استخوان فک دارند ، پاسخ نامطلوبی به درمان بریج دارند و یا نمی توانند از پروتزهای متحرک استفاده کنند ، توصیه می شود ایمپلنت های دندانی داشته باشند. حتی اگر برخی از بیماران می خواهند از پروتزهای متحرک استفاده کنند ، رفلکس گگ ، درد در دهان و اطراف فک یا بیمارانی که هنگام انجام عملکردهایی مانند غذا خوردن و صحبت کردن ناراحتی دارند ، می توانند از این مشکلات با ایمپلنت های دندان خلاص شوند.

 

به خصوص به بیمارانی که از دست دادن کامل دندان رنج می برند ، توصیه می شود از روش چهار درمان ایمپلنت بهره مند شوند.

 

ایمپلنت All on Four چیست؟ در چه مواردی اعمال می شود؟

ایمپلنت های دندانی که از نظر شکل ظاهری و عملکرد نزدیکترین نتیجه را به دندانهای طبیعی می دهند ، موثرترین روش برای بیماران با مشکل از دست دادن دندان است. برخی از این بیماران به دلیل از دست دادن یک یا چند دندان ، درمان ایمپلنت را شروع می کنند. بیماران در گروه دیگر کسانی هستند که مجبور به استفاده از پروتز متحرک - که به آن "کام کامل" نیز گفته می شود ، می شوند ، زیرا آنها تمام دندان های خود را از دست داده اند ، اما به دلایل مختلف نمی توانند یا نمی خواهند از این محصول استفاده کنند. این نوع بیماران به لطف چهار ایمپلنت می توانند دهان سالم داشته باشند.

 

در این روش ، چهار ایمپلنت در استخوان های فک بالا و پایین بیمار قرار می گیرد. پروتزهای بالا و پایین بر روی این ایمپلنت ها ثابت می شوند. بر خلاف ایمپلنت های منفرد یا تعداد اندکی از ایمپلنت های دندانی ، پروتزهای دائمی دندان در روزی که کاشت در تمام چهار ایمپلنت اعمال می شود ، قرار می گیرند. به عبارت دیگر ، دندانهای دائمی در همان روز کاشت و بدون انتظار 3-6 ماه قرار داده می شوند. بیمار زندگی جدید و راحت خود را از روز عمل ایمپلنت آغاز می کند.

 

مزایای استفاده از تکنیک ایمپلنت All on Four

از آنجا که فقط چهار ایمپلنت قرار داده می شود و هیچ دندانی در استخوان فک بیمار وجود ندارد ، زمان عمل جراحی بسیار کوتاه است.

دندان های دائمی در همان روز انجام عمل جراحی متصل می شوند و درمان به پایان می رسد.

بعضی اوقات ممکن است قبل از درمان با یک یا تعداد کمی ایمپلنت ، به اعمال جراحی اضافی مانند جراحی تقویت سینوس نیاز باشد.

زیبایی لبخند با برنامه ریزی یک درمان منحصربفرد و حرفه ای ارائه می شود.

در مقایسه با پروتزهای متحرک ، استفاده و نگهداری از ایمپلنت بسیار آسان تر است.

هیچ بخشی از کام مانند پروتزهای متحرک وجود ندارد. منجر به بازتاب گگ یا شرایط استفاده ناخوشایند نمی شود.

درمان در مدت زمان کوتاهی به پایان می رسد ، بیمار مجبور نیست که به طور مکرر به کلینیک مراجعه کند.