آیا ویتامین C در برابر ویروس کرونا محافظت می کند؟
ویروس کرونا ، که به سرعت در سراسر جهان پخش می شود و به افراد آسیب بزرگی وارد می کند ، با فروپاشی سیستم ایمنی بدن افراد آسیب می بینند. علاوه بر همه اینها ، متخصصان یادآوری می کنند که این روند بسته به تغذیه منظم ، تمیز کردن و الگوی خواب کافی ایجاد می شود. در این فرایند ، مردم در حال بررسی این هستند که کدام مکمل های غذایی برای اپیدمی COVID-19 مفید هستند ، که به یک بیماری همه گیر تبدیل شده و بیش از 1 میلیون نفر را در بیش از 200 کشور جهان آلوده کرده است. ویتامین C بدون شک در صدراین موارد است. بنابراین آیا ویتامین C می تواند از ویروس کرونا جلوگیری کند ؟
اول از همه ، من می خواهم به شما یادآوری کنم که. در حال حاضر ، مطالعات به طور قطعی نشان نمی دهد که هر مکمل غذایی از عفونت ویروس کرونا جلوگیری یا آن را درمان می کند. مطالعات نشان می دهد که ویتامین C همیشه از افراد در برابر ویروس ها محافظت می کند. ویتامین C می تواند گروه های ویروسی را که امکان ایجاد عفونت هایی مانند سرماخوردگی ، آنفولانزا و ویروس کرونا فراهم می کند ، متوقف کند. علاوه بر همه اینها ، ویتامین C می تواند از افراد دارای سیستم ایمنی سالم برای مقاومت در برابر ویروس ها حمایت کند ، اما این بدان معنا نیست که ویتامین C به طور قطع از ویروس ها جلوگیری می کند. از طرف دیگر ، مطالعات نشان می دهد که افراد مبتلا به کمبود ویتامین C در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت COVID-19 ناشی از ویروس SARS-2-CoV هستند. دلیل اصلی این وضعیت مربوط به سیستم ایمنی بدن است.
درمان با ویتامین C با دوز بالا در برابر عفونت ویروس کرونا!
ویتامین C با دوز بالا روشی است که به طور مکرر در درمان بسیاری از بیماری ها به ویژه سرطان استفاده می شود. این روند ، که به عنوان یک درمان بسیار جدی انجام می شود ، برای افرادی که مکمل های اضافی ویتامین C مصرف می کنند کاملاً بی ربط است. از طرف دیگر ، درمان با ویتامین C درمانی نیست که بتوان از هر داروخانه ای خریداری کرد. چین ، یکی از کشورهایی که به عنوان مرکز ویروس کرونا شناخته می شود ، گفت که در معالجه بیماران از دوزهای بالای ویتامین C استفاده می کند. مطالعات نتیجه قطعی پیدا نکرده اند که دوزهای بالای ویتامین C قطعاً عفونت ویروس کرونا را درمان می کند.
ویتامین C چگونه بر ایمنی بدن تأثیر می گذارد؟
ویتامین C یک ماده مغذی ضروری است که نقش های مختلفی در بدن شما دارد. ویتامین C ، که ما آن را به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی می شناسیم ، می تواند ترکیبات ناپایدار را به نام رادیکال های آزاد در بدن را خنثی کند. همچنین می تواند به جلوگیری یا معکوس کردن آسیب سلولی ناشی از این ترکیبات کمک کند. در عین حال ، ویتامین C در تعدادی از فرایندهای بیوشیمیایی که در سلامت ایمنی بدن نقش دارند ، استفاده می شود.
ویتامین C بسته به عوامل مختلف بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می گذارد. ویتامین C ، یک آنتی اکسیدان خوب در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن ، می تواند التهاب را در سیستم ایمنی بدن کاهش دهد. ویتامین C با داشتن نقش مهمی در تولید کلاژن و کارنیتین ، یک آنتی اکسیدان خوب در سیستم ایمنی بدن ما است. ویتامین C با افزایش تولید کلاژن به سلامت پوست شما کمک می کند. از طرف دیگر ، ویتامین C از ورود اجزای مضر به بدن جلوگیری می کند. مطالعات نشان می دهد که ویتامین C سریعتر آسیب های پوستی را بهبود می بخشد. یکی از مهمترین مزایای ویتامین C برای سیستم ایمنی این است که به رشد و گسترش لنفوسیت ها کمک می کند ، نوعی سلول ایمنی که به افزایش آنتی بادی ها کمک می کند.
علائم کمبود ویتامین C چیست؟
ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است که در بدن بسیار کمی ذخیره می شود. این نشان می دهد که کمبود ویتامین C می تواند به طور متوسط در مدت کوتاهی 4 تا 12 هفته در انسان رخ دهد. مطالعات نشان می دهد که هیپویتامینوز (بیماری پاتولوژیک که به دلیل ورود ناکافی ویتامین ها یا ویتامین خاصی به بدن ایجاد می شود) یکی از دلایل عمده کمبود ویتامین است.
علائم ویتامین C کم:
خستگی
کم تحرکی
بی حالی
از دست دادن اشتها
اگر کمبود ویتامین C درمان نشود:
چشمان باد کرده
دررفتگی مفاصل ، شکستگی استخوان و ضعیف شدن ساختارهای کلاژن
موهای خشک که نزدیک پوست سر می شکند
مشکلات تنفسی مانند نقص ایمنی و حساسیت به ذات الریه
بهبود دشوار زخم های پوستی و خونریزی
لثه های متورم
دندان ها شروع به جدا شدن از لثه می کنند.
چه مقدار ویتامین C مصرف کنم؟
نوزادان 0-6 ماهه: 40 میلی گرم
نوزادان 7-12 ماهه: 50 میلی گرم
کودکان 1-3 ساله: 15 میلی گرم
کودکان 4-8 ساله: 25 گرم
کودکان 9 تا 13 سال: 45 میلی گرم
نوجوانان 14 تا 18 سال: 75 میلی گرم (پسران) ، 65 میلی گرم (دختران)
بزرگسالان: 90 میلی گرم (مردان) ، 75 میلی گرم (بانوان)
زنان باردار: 80-85 میلی گرم
زنان شیرده: 115-120 میلی گرم
نسبت ویتامین C فوق الذکر با توجه به میزان مصرف روزانه افراد تخمین زده می شود. توصیه می شود افرادی که در سیستم ایمنی بدن مشکل دارند و یا بیماری دیگری دارند قبل از مصرف ویتامین C با نزدیکترین موسسه بهداشتی مشورت کنند.
در چه شرایطی ویتامین C مورد نیاز است؟
بسیاری از عوامل می توانند جذب ویتامین C را مختل کرده و یا نیاز فرد به ویتامین C را افزایش دهند. مطالعات نشان می دهد که افراد با برخی شرایط خاص روزانه به طور متوسط نیاز به 100 میلی گرم ویتامین C دارند.
بیماران سرطانی
افراد با سیستم ایمنی پایین
بیماران دیابتی
زنان باردار و شیرده
افراد مبتلا به بیماری های ریوی
افراد سیگاری
آیا مصرف بیش از حد ویتامین C مضر است؟
. مصرف بیش از 200 میلی گرم ویتامین C در روز اغلب می تواند باعث بیماری های مختلف معده مانند درد شکم ، اسهال یا حالت تهوع شود. از آنجا که ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است ، ویتامین C اضافی به راحتی از طریق ادرار دفع می شود.
چه غذاهایی حاوی ویتامین C هستند؟
به طور کلی ، میوه ها بیشتر از سبزیجات دارای ویتامین C هستند. غذاهای غنی از ویتامین C و مقدار ویتامین C موجود در آنها به شرح زیر است.
فلفل قرمز: 240 میلی گرم
گریپ فروت: 94 میلی گرم
آب پرتقال: 93 میلی گرم
کیوی: 64-85 میلی گرم
کلم بروکلی: 51 میلی گرم
توت فرنگی: 50 میلی گرم (10 توت فرنگی)
گوجه فرنگی: 30 میلی گرم
خربزه: 29 میلی گرم
گل کلم: 26 میلی گرم (در هر فنجان خام)
سیب زمینی شیرین: 30 میلی گرم
متخصصان می گویند مقدار روزانه ویتامین C بین 100 تا 200 میلی گرم نیاز افراد سالم را برآورده می کند. از طرف دیگر ، توصیه می شود افراد مبتلا به دیابت ، سرطان ، بیماری ریوی یا افرادی که زیاد سیگار می کشند ، مکمل ویتامین C مصرف کنند.