چگونه می توان میوه ها و سبزیجات را در برابر ویروس کرونا ضدعفونی کرد؟
بسیار مهم است که میوه ها و سبزیجاتی که برای مصرف روزانه خود از بازار خریداری می کنیم به خوبی در برابر ویروس ضد عفونی شوند. علاوه بر همه اینها ، افراد "چگونه باید میوه ها و سبزیجاتی را که از بازار خریداری می کنیم در برابر ویروس کرونا ضد عفونی کنند؟". در اینجا روش هایی برای ضد عفونی میوه ها و سبزیجات در برابر ویروس کرونا معرفی کرده ایم.
با آب فراوان ضدعفونی کنید تا آلودگی ها ، شن و ماسه ، حشرات و سایر آفت کش ها از میوه ها و سبزیجات پاک شود. آب فراوان همیشه نقش عمده ای در ضد عفونی مواد غذایی دارد.
هرگز غذای خود را با مواد تمیز کننده ای مانند صابون ، شوینده و ... ضد عفونی نکنید. "به یاد داشته باشید که صابون فقط برای تمیز کردن دست شماست."
تصور نکنید محصولاتی که در بسته بندی خریداری می کنید تمیز هستند. هر میوه و سبزی که خریداری می کنید بشویید.
می توانید غذای خود را به مدت 3 دقیقه در دمای 65 درجه بپزید. این دما به طور قابل توجهی به ریشه کن کردن ویروس ها کمک می کند.
یکی دیگر از اقدامات احتیاطی که می توانید در برابر ویروس کرونا انجام دهید این است که برای مدتی مصرف محصولات خود را محدود کنید.
شستن کامل میوه ها و سبزیجات قبل از خوردن غذا در برابر خطر ویروس کرونا موثرترین راه برای از بین بردن عوامل خطر ممکن است باشد. توصیه می شود در اکثر محصولات با آب فراوان تمیز شود. خاک معمولاً حاوی باکتری ها ، میکروب ها و ویروس های بی شماری است. به همین دلایل ، توصیه می شود که سبزیجات و میوه ها را با آب فراوان ضدعفونی کنید.
تمیز کردن سبزیجات و میوه های حساس
به یاد داشته باشید که هنگام تمیز کردن میوه ها و سبزیجات در برابر ویروس کرونا همیشه باید از آب با فشار زیاد استفاده کنید. علاوه بر همه اینها ، همیشه غذاهای حساس مانند گوجه فرنگی ، قارچ ، توت فرنگی ، توت و توت سیاه را زیر آب کم فشار بشویید. پس از اتمام مراحل شستشو ، میوه ها و سبزیجات خود را بگذارید تا با قرار دادن در آبکش آبکشی شوند. اگر محصولی که می خواهید بشویید غذاهای خاکی مانند توت فرنگی است ، پس مراقب باشید آن را برای چند دقیقه در یک کاسه آب نگه دارید.
تمیز کردن سبزی
یک کاسه بزرگ را با آب پر کنید و سبزه ها را در آن بیندازید. کاهو ، پیاز سبز و ... بلافاصله پس از چند دقیقه خیساندن سبزی، ظرف خود را خالی کرده و دوباره با آب پر کنید. سبزیجات خود را این بار با چند قاشق غذاخوری سرکه در یک کاسه آب غرق کنید. سبزیجاتی را در آب سرکه خیس کرده اید ، به مدت 5 دقیقه بگیرید و آنها را در آبکش بگذارید. من به شما پیشنهاد می کنم در این مرحله یک بار دیگر سبزه های خود را شستوشو کنید.. از طرف دیگر ، تمیز کردن سبزی با آب فراوان یکی از موثرترین راه حل ها برای محافظت از شما و خانواده در برابر ویروس کرونا خواهد بود.
تمیز کردن سبزیجات ریشه ای
از آنجا که سبزیجات ریشه دار معمولاً در خاک قرار دارند ، بسیار شنی هستند و میکروب های مختلفی دارند. سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، کرفس ، هویج و تربچه را که معمولاً برای غذاها ضروری می باشند ، در زیر آب فراوان بشویید تا به خوبی در برابر خطر ویروس کرونا ضدعفونی شوند. با استفاده از یک قلم مو، قسمت بالای سبزیجات را زیر آب مسواک بزنید. بعد از اینکه مسواک زدن به پایان رسید ، می توانید سبزیجات ریشه دار را دوباره در آب قرار دهید و مراحل شستشو را ادامه دهید.
تمیز کردن میوه ها
درست مثل سبزیجات ، میوه هایی که از بازار می خرید را باید با آب فراوان بشویید. به عنوان مثال ، برای تمیزتر و بهداشتی تر بودن سیب ها ، آنها را زیر آب خیس کرده و مالش دهید. پس از پایان روند مالش ، میوه های خود را با قرار دادن آنها در یک سینی تمیز یا استریل شده مصرف کنید. از تماس مستقیم دست خودداری کنید. مراقب باشید در کارهای خود از دستکش استفاده کنید.
چگونه می توانم از غذای خود در برابر ویروس کرونا محافظت کنم؟
غذاهای خام و آماده را کاملاً در بخشهای جداگانه نگه دارید.
غذاهای برای جلوگیری از آلودگی در ظروف مهر و موم شده نگهداری کنید.
برای غذاهای خام و غذاهای آماده از تخته خردکن های مختلف استفاده کنید.
چاقوها و سایر وسایل آشپزخانه را که برای غذاهای خام استفاده می کنید با آب فراوان و مواد شوینده کاملاً ضد عفونی کنید.
تمیز کردن آشپزخانه در برابر ویروس کرونا
قبل از تهیه هر نوع غذا ، دستان خود را به مدت حداقل 20 ثانیه با آب و صابون فراوان بشویید. هنگام شستن دست های خود را نزدیک دهان ، چشم و بینی خود قرار ندهید.
میوه ها و سبزیجات را همیشه با دستکش تمیز یا بپزید. این یکی از موثرترین راه ها برای محافظت از شما و خانواده در برابر ویروس هاست ، همیشه غذای خود را در دمای توصیه شده بپزید.
تا حد امکان از غذاهای آماده و منجمد استفاده نکنید. همیشه برای سلامتی و خانواده خود غذاهای طبیعی با ارزش غذایی بالا انتخاب کنید.
وعده هایی را که روزانه طبخ می کنید تا آنجا که ممکن است آماده کنید. به عنوان مثال ، غذایی را که امروز برای خانواده خود تهیه کرده اید ، به اندازه امروز تهیه کنید. در روزهای دیگر ، غذاهای تازه و تازه مصرف کنید.
تا زمانی که ممکن است ، سطل آشغال را در آشپزخانه خود جمع نکنید ، حتی سطل زباله خود را در بالکن خارج از آشپزخانه قرار دهید.
اطمینان حاصل کنید که آشپزخانه شما همیشه تمیز باشد. وسایل آشپزخانه ، شیرهای آب ، چاقو ، بشقاب و لیوان را به طور منظم بشویید. مراقب باشید که در فرآیند های شستشوی خود از مقدار زیادی آب و شوینده استفاده کنید.
مثل همیشه ، وقتی کاری را شروع می کنید یا به پایان می برید ، دستان خود را با آب و صابون فراوان بشویید. این کار را مرتباً به فرزندان خود توصیه کنید.
از تخته خرد کردن ، چاقو و وسایل آشپزخانه برای سبزیجات و مواد غذایی خام استفاده کنید. به یاد داشته باشید هر وسیله آشپزخانه ای را که استفاده می کنید با آب فراوان بشویید.
وعده های غذایی پخته شده با غذاهای خام ، از جمله سبزیجات را در مکان های مختلف نگهداری کنید.