5غذایی که از سر تا پا ، بدن شما را احیا می کند و ما به اندازه کافی استفاده نمی کنیم

سوپرفودهایی که بدن شما را از سر تا پا احیا می کنند ، می توانند جز غیر منتظره ترین ها باشند و باور کنید یا نکنید ، برای دسترسی به آنها نیازی به پرداخت هزینه نیست! آیا شما آماده یادگیری 5 غذای فوق العاده هستید که حتی با شنیدن نام آنها که ساده هستند اما ویژگی های آنها بسیار شگفت انگیز است ، تعجب خواهید کرد؟ حتی ممکن است بعضی از آنها در حال حاضر در آشپزخانه یا باغ شما باشند! اگر آماده هستید ، ما شروع به توضیح می کنیم

1- برگ شاهی

نام اصلی میوه ها و سبزیجات به عنوان ذخیره انرژی اعلام شده است: شاهی!

در مطالعات انجام شده ، 47 میوه و سبزیجات مورد بررسی قرار گرفت و گیاه شاهی ماده غذایی با بالاترین احیای زیستی از نظر تغذیه بود. شاهی سرشار از ویتامین های A ، C و E و همچنین   کلسیم و آهن است. متخصصان می گویند که گیاه شاهی حتی فواید کلم را نیز از آن خود خواهد کرد. به هر حال ، شاهی گیاهی بسیار رایج است ، با عرقی که می شناسیم متفاوت است. بسیاری از افراد می گویند این گیاه که در آب رشد می کند بسیار خوشمزه تر از عرق کاشته شده در خاک است. ارزش آن را دارد که امتحان کنید .

2-جعفری

جعفری یکی از شگفت انگیزترین مطالعاتی است که ارزش غذایی خاصی را در غذاهای مختلف نشان می دهد.

کسانی که دیدند جعفری سرشار از ویتامین های A ، C و K و منبع خوبی از پتاسیم ، آهن ، منیزیم و کلسیم در رتبه بندی کلی چقدر قرار دارد ، حیرت زده شدند. همچنین به کاهش ادم و چربی سوزی کمک می کند . اگر شما از کسانی هستید که فقط از جعفری به عنوان چاشنی استفاده می کنید ،  فورا آن را در مرکز رژیم خود قرار دهید.

 

3-برگ چغندر

برگ چغندر همیشه در دنیای سبزیجات نادیده گرفته شده است. با این حال ، به طور قطع می توان از آنها به عنوان سبزیجات در سالاد استفاده کرد و حتی باید از آنها استفاده کرد!.برگ چغندر ؛ مملو از ویتامین A هستند ، حاوی آهن بیشتری نسبت به اسفناج هستند و در حقیقت از چغندرها مقوی ترند.

4 - جلبک دریایی

جلبک دریایی از نظر مواد معدنی ، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها بسیار غنی است و حتی می تواند جایگزین عالی وگانی برای آب استخوان باشد. این یکی از غذاهای نادر است که دارای مقدار ید زیاد است و بر عملکرد تیروئید تأثیر مثبت می گذارد. انواع مختلفی از جلبک های دریایی وجود دارد که در انتخاب آن برای غذا مشکل خواهید داشت. اگر نمی دانید از کجا شروع کنید ، تکه های wakame یا dulse از جمله پیشنهادات متخصصان است.

اما به یاد داشته باش؛ اطمینان حاصل کنید که در چه نوع آبی رشد می کند زیرا جلبک ها می توانند به راحتی فلزات سنگین و مواد شیمیایی را جذب کنند.

5-سیر

سیر با بسیاری از غذاها مطابقت دارد و همچنین بسیار خوشمزه است. همچنین به دلیل خاصیت ضد میکروبی ، ضد ویروسی و ضد قارچی یک ماده غذایی عالی برای مبارزه با بیماری ها و عفونت ها است. سیر یک مکمل محبوب است که همچنین برای بیماری های قلبی عروقی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا استفاده می شود.

سرانجام ، یک نکته کوچک برای شما: حتماً سیر را قبل از پختن یا خوردن آن له کنید تا ماده "آلیسین" سیر فعال شود و از تمام مزایای آن استفاده کنید.